phaidon

Trier par:

Après une introduction sur la culture gastronomique de la Turquie, l'auteur propose 550 recettes mettant en valeur le patrimoine culinaire du pays, mêlant influences européennes et asiatiques.
C$59.95
Plus de 700 recettes traditionnelles des pays nordiques : Danemark, îles Féroé, Finlande, Groenland, Islande, Norvège et Suède. Avec des photographies des habitants et des paysages de chaque pays, ainsi qu'une présentation de leur histoire culinaire.
C$65.00
The definitive collection of pasta recipes featuring this most iconic and popular Italian ingredient from the experts at the prestigious Silver Spoon Kitchen.
C$49.95
The first cookbook from London’s cult favorite restaurant BAO offers a taste of Taiwanese food culture with 100 signature recipes for steamed buns, noodles, xiao chi, fried chicken, and more.
C$49.95
The complete guide to feeding your baby or toddler, giving them a lifelong love of good food - the Italian way!
C$39.95
350 authentic and delicious Korean recipes for the home cook, written by the perfect guides to this extraordinary cuisine – an acclaimed Korean chef and a Korean culinary expert
C$64.95
Une histoire de l'alimentation proposant au jeune lecteur de découvrir ce que mangeaient les peuples à travers les âges, des Aztèques aux Vikings en passant par les pirates. Un documentaire interactif ponctué de devinettes et d'anecdotes.
C$29.95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x