Cocktail, Vin & Bière

Trier par:

Des conseils pour bien choisir son vin, le conserver et l'accorder avec différents plats. L'auteur propose des informations sur sa conception, ses origines géographiques, les formes des bouteilles, l'intérêt de l'aération et de la conservation.
C$50.95
This elegant book traverses the world of cocktails, from Paris to Tokyo, New Orleans to London, and beyond. Take at-home bartending to the next level and learn to make professional drinks that have consistently wowed customers around the globe.
C$62.00
La vigne enfin décryptée pour comprendre l'évolution du vin et les codes pour bien le déguster. Pour Pascaline Lepeltier, MOF, le vin et la vigne sont multiples: impossible de comprendre l'un sans l'autre.
C$79.95
Le marché québécois de la bière est un domaine en pleine expansion, qui suscite plus que jamais l'intérêt des dégustateurs en tous genres. Est venu le temps de proposer un ouvrage spécialisé, approfondissant une famille de bière unique : la bière blanche.
C$29.95
La création de bières à l'aide de céréales et d'aromates cultivés localement en vogue presque partout dans l'univers brassicole. « Farmhouse Ale », « Saison » et « Grisette », ça vous dit quelque chose ? Suivez le guide pour en apprendre davantage !
C$29.95
A mocktail is the perfect choice for the sober-curious, expectant mothers, those with an alcohol-free lifestyle, and anyone just looking for an alternative to booze! These creative beverage recipes blend flavors that are perfect for every season.
C$22.50
A must-have for cocktail enthusiasts and fans of culinary history, Canadian Cocktails is a visually arresting, enjoyable and comprehensive guide to the flourishing mixology culture in Canada.
C$24.95
Indulge your thirst for new ways to drink tequila and mezcal with this collection of 60+ recipes for agave cocktails from NY Times spirits writer Robert Simonson. Mezcal is the new “it” spirit, with more high-quality brands available than ever before.
C$24.99
45 recettes de cocktails sans alcool : pétillant cerise-cardamome, mousseux lavande, granité à la poire et à la sauge, ginger mule, yuzu boisé, entre autres.
C$18.95
Dive into Canada’s rich history of whisky making, legacy distilleries, and contemporary artisans with this fully updated and expanded guide—including over 100 new tasting notes for Canada’s top whiskies, from bestsellers to rare microdistillery bottlings.
C$35.00
50 fun recipes for rum-based drinks, from much-loved classic cocktails to modern twists.
C$17.99
From the authors of the best-selling and genre-defining cocktail book Death & Co. The unique “cocktail families” approach give drink-makers of every level the tools to understand, execute, and improvise both classic and original cocktails.
C$54.00
Un tour du monde des vins en 90 cartes couvrant des domaines viticoles français, espagnols, américains, etc. Pour chaque pays, une infographie synthétise les informations clés et une sélection de vins est proposée.
C$76.95
Plus de 600 recettes de cocktails avec ou sans alcool, issues de la franchise américaine Death & Co. Avec des conseils pour choisir ses ingrédients, développer son palais et mixer ses boissons.
C$59.95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x