Cuisine du Moyen-Orient

Trier par:

As a child, Adeena Sussman looked forward to the magic of Shabbat—the traditional Jewish day of rest—all week. In Sussman’s home, then and now, the Shabbat table is a centering force, a nourishing place where one and all are welcome.
C$48.00
With honesty and curiosity, British-born Omani-Zanzibari chef Dina Macki explores the unique foodscape of Oman, in the first Omani cookbook to be written by an Omani chef.
C$41.00
445 recettes pour découvrir la cuisine maghrébine. Avec des informations sur l'histoire de l'Afrique du Nord ainsi que sur les coutumes culinaires du Maroc, de l'Algérie, de la Tunisie et de la Libye.
C$69.95
Célébrer le mois du Ramadan grâce à plus de cinquante recettes gourmandes, chaleureuses et conviviales.
C$31.95
Soixante recettes authentiques de l'Algérie, avec des textes, des ambiances et des portraits de personnalités d'origine algérienne qui évoquent leurs souvenirs de cuisine, leurs plats favoris et des images sensorielles auxquelles elles sont rattachées.
C$63.95
How often has the phrase "of Middle Eastern appearance" been employed to evoke fear and prejudice? This cookbook challenges that.
C$40.00
PARUTION 3 NOVEMBRE 2023
C$54.95
PARUTION 30 OCTOBRE 2023
C$74.95
PARUTION 8 DÉCEMBRE 2023
C$50.95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x