Soixante recettes authentiques de l'Algérie, avec des textes, des ambiances et des portraits de personnalités d'origine algérienne qui évoquent leurs souvenirs de cuisine, leurs plats favoris et des images sensorielles auxquelles elles sont rattachées.
C$63.95
PARUTION 23 OCTOBRE 2023
C$12.95
62 recettes ensoleillées pour éveiller vos sens à chaque bouchées.
C$19.95
PARUTION 4 DÉCEMBRE 2023
C$59.95
As a child, Adeena Sussman looked forward to the magic of Shabbat—the traditional Jewish day of rest—all week. In Sussman’s home, then and now, the Shabbat table is a centering force, a nourishing place where one and all are welcome.
C$48.00
With honesty and curiosity, British-born Omani-Zanzibari chef Dina Macki explores the unique foodscape of Oman, in the first Omani cookbook to be written by an Omani chef.
C$41.00
PARUTION 27 NOVEMBRE 2023
C$39.95
How often has the phrase "of Middle Eastern appearance" been employed to evoke fear and prejudice? This cookbook challenges that.
C$40.00
PARUTION 1 MAI 2024
C$33.95
PARUTION 18 MAI 2021
C$29.95
PARUTION 1 DÉCEMBRE 2020
C$29.95