Cuisine Indienne

Trier par:

Les bases de la cuisine indienne végétarienne et des recettes expliquées étape par étape.
C$28.95
A groundbreaking cookbook celebrating the distinctive cuisine and culture of Oaxaca, from one of Mexico's most revered chefs. With a foreword by Enrique Olvera.
C$47.00
From Palak Patel, the founder of the hugely popular of lifestyle brand and blog, The Chutney Life, comes a collection of Indian-American recipes for fresh, flavorful, healthy meals every day of the week!
C$44.00
PARUTION 17 NOVEMBRE 2023
C$56.95
Tandoori Home Cooking is an approachable, vibrant and flavorful celebration of Indian Tandoori cooking.
C$53.00
Cuisinez les spécialités de l'Inde avec des explications en pas à pas: riz basmati, paneer, pickles, chapati, naan au fromage, samosas, beignets de lentilles, poulet au yaourt, agneau vindaloo, lentilles corail au lait de coco, boulettes de légumes, etc.
C$28.95
PARUTION 17 JANVIER 2023
C$59.95
Following her bestselling Made in India, Meera Sodha reveals a whole new side of Indian food that is fresh, delicious, and quick to make at home. These vegetable-based recipes are feel-good food and full of flavor.
C$45.50
À travers un voyage au coeur de la ville de Bombay, à la découverte de son patrimoine culinaire, de son histoire et de son ambiance. 100 recettes avec des pas à pas sur certaines techniques, des recettes de base et un guide des ingrédients et des épices.
C$68.95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x