Cuisine du Monde

Trier par:

In Koshersoul, Michael W. Twitty considers the marriage of two of the most distinctive culinary cultures in the world today: the foods and traditions of the African Atlantic and the global Jewish diaspora.
C$35.99
From crisp and zingy salads, to fresh and comforting rice bowls, and tangles of tasty noodles as well as plant-based bowls and stir fries, Bowlful will satisfy all your cravings, with 90 easy to follow recipes by Norman Musa.
C$34.99
Un guide de 45 recettes faciles pour cuisiner des nouilles asiatiques : ramens, soba, pho, somen, bobun, mandus, dim sum, japchae, etc.
C$16.95
Trente recettes rapides à partir d'un minimum d'ingrédients pour découvrir la cuisine cambodgienne : salade de papaye, crêpes de riz aux légumes, nems frits au porc, amoks de poulet, entre autres.
C$12.95
Trente recettes rapides à partir d'un minimum d'ingrédients pour découvrir la cuisine israélienne : falafels, houmous, baba ganoush, shakshouka, babka perdue au caramel de tahini, etc.
C$12.95
35 recettes de tacos, fajitas et burritos pour réinterpréter ces spécialités mexicaines
C$24.95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x