Cuisine Italienne

Trier par:

A tribute to three-michelin star restaurant, Osteria Francescana and the twenty-five year career of its chef, Massimo Bottura, 'the Jimi Hendrix of Italian chefs'. Voted #1 in the S. Pellegrino World's 50 Best Restaurants Awards 2016.
C$84.95
Initialement paru en 1891, ce classique de la gastronomie a révolutionné la cuisine italienne. Il propose 790 recettes de différentes régions: tortellini à la bolognaise, soupe aux oronges, cailles au riz, tartines aux truffes, tourte milanaise, etc.
C$60.95
Des pâtes à toutes les sauces. Publié pour la première fois en 1973, le chef-d'oeuvre de Vincenzo Buonassisi représente l'aboutissement de plus de 30 ans de recherches et de voyages.
C$76.95
Des conseils et quarante recettes pour réaliser des pâtes italiennes aux multiples formes et couleurs: pappardelles, tortellinis, lasagnes, pâtes à pois ou à rayures, entre autres.
C$42.95
Sélectionnées par les chefs de l'épicerie transalpine Eataly, 300 recettes italiennes faciles à réaliser. Avec des fiches techniques et des astuces.
C$69.95
A bright, bold and modern Italian cookbook packed with 115+ delicious mix-and-match recipes, plus a few goofs and some
thoughts on creating a fuller life for yourself and the people around you.
C$37.50
2 000 recettes traditionnelles et contemporaines issues du répertoire culinaire italien, glanées par des spécialistes dans chaque région. Avec une vingtaine de menus concoctés par des chefs italiens de renom.
C$59.95
Un inventaire décalé du patrimoine gastronomique de l'Italie en 350 sujets et cent recettes classiques de la péninsule.
C$79.95
Brutto ma buono - ugly but good. This is the food of Florence, rigorously simple, few ingredients, exceptionally good. It rests on humble ingredients - not many - brought together in the rough-and-ready style of everyday cooking with flavour at its heart.
C$67.95
In this all-new cookbook from Fabrizia Lanza, one of the world’s greatest food cultures is distilled in 75 recipes for the home cook, plus a loving tribute to its ingredients, passions, influences, and history.
C$50.00
The definitive collection of pasta recipes featuring this most iconic and popular Italian ingredient from the experts at the prestigious Silver Spoon Kitchen.
C$49.95
This classic cookbook brings together 87 recipes for pasta sauces and 36 pizza and calzone recipes, as well as tasty pasta doughs, such as buckwheat, red pepper and saffron.
C$29.00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x