Delicious and beautiful recipes from Martha Stewart’s personal salad chef and the self-proclaimed “Bob Ross of salads.” Offering more than 100 inspired recipes, Jess Damuck shares her passion for making truly delicious salads.
C$44.00
65 recettes de légumes rôtis au four : chakchouka, navets caramélisés, asperges au parmesan, poivrons farcis, entre autres. Facile, immédiat et gourmand!
C$24.95
PARUTION 23 JUILLET 2021
C$52.95
PARUTION 8 DÉCEMBRE 2023
C$56.95
Steven Satterfield is the executive chef and co-owner of Miller Union in Atlanta. He serves on the board of Slow Food Atlanta, started the Atlanta network of Chefs Collaborative, and is a member of Georgia Organics and the Southern Foodways Alliance.
C$62.00
Une compilation des recettes originales et colorées à base de fruits conçues par le chef français, qu'elles soient sucrées ou salées : gaspacho rouge pastèque, crumble passion-fraise des bois, caramel framboise, taboulé aux agrumes, limoncello, apple pie
C$64.95
Des recettes mettant en valeur les choux, qu'ils soient crus, cuits, à la vapeur, rôtis au four ou poêlés : chou farci végétarien, dolmas aux feuilles de chou, gratin de crozets et chou vert, quiche brocoli et curry, entre autres.
C$32.95