phaidon

Trier par:

Plus de 350 recettes originellement sans gluten issues des gastronomies du monde entier, du petit déjeuner au dessert en passant par les dîners. Pictogrammes qui indiquent vegan, végétarien, sans produit laitier, sans fruits à coques ou rapide à préparer.
C$65.00
The debut book from Dan Hunter, the celebrated award-winning pioneer of modern Australian food.
C$75.00
Le chef Sébastien Bras présente la région de l'Aubrac, sa gastronomie et l'histoire de sa famille, à travers des photographies prises en toutes saisons ainsi que quarante recettes mettant à l'honneur les produits locaux.
C$74.95
Sébastien Bras was born into a family of chefs who have made, and continue to make, their mark on French gastronomy. The story behind one of the most influential restaurants in the world, situated in the picturesque Aubrac region of France
C$74.95
Recueil de recettes de pâtisseries issues des traditions culinaires de toutes les régions d'Italie et sélectionnées dans les ouvrages de la collection à succès La cuillère d'argent.
C$59.95
An essential guide to vibrant, vegetarian Mexican home cooking, including naturally vegan, gluten-free, and dairy-free dishes
C$64.95
A tribute to three-michelin star restaurant, Osteria Francescana and the twenty-five year career of its chef, Massimo Bottura, 'the Jimi Hendrix of Italian chefs'. Voted #1 in the S. Pellegrino World's 50 Best Restaurants Awards 2016.
C$84.95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x