phaidon

Trier par:

445 recettes pour découvrir la cuisine maghrébine. Avec des informations sur l'histoire de l'Afrique du Nord ainsi que sur les coutumes culinaires du Maroc, de l'Algérie, de la Tunisie et de la Libye.
C$69.95
Regarding Cocktails is the only book from the late Sasha Petraske, the legendary bartender who changed cocktail culture with his speakeasy-style bar Milk & Honey.
C$44.95
350 authentic and delicious Korean recipes for the home cook, written by the perfect guides to this extraordinary cuisine – an acclaimed Korean chef and a Korean culinary expert
C$64.95
The extraordinary cuisine of Peruvian chef Virgilio Martínez of Central, one of the most admired emerging talents in the culinary world.
C$79.95
Une histoire de l'alimentation proposant au jeune lecteur de découvrir ce que mangeaient les peuples à travers les âges, des Aztèques aux Vikings en passant par les pirates. Un documentaire interactif ponctué de devinettes et d'anecdotes.
C$29.95
250 recettes végétariennes du Japon classées par type de préparation : assaisonné, vinaigré, frit, mijoté, vapeur, sauté, grillé, mariné, ou confit. L'auteure présente les principaux ingrédients puis évoque la culture et les traditions japonaises.
C$69.95
With nearly 500 vegetable-driven recipes, Vegan: The Cookbook, inspired by cuisines around the work, brings vegan home cooking to new levels of deliciousness.
C$64.95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x