PARUTION 23 OCTOBRE 2023
C$39.95
PARUTION 27 MARS 2018
C$47.00
PARUTION 3 NOVEMBRE 2023
C$54.95
Journey deep into the heart of Italy. Italy is a country with a culinary tradition like no other, one that symbolizes the comfort of home and food’s power to bring people together all across the globe.
C$49.99
Tuscan native and accomplished home cook Giulia Scarpaleggia shares the wholesome, comforting, and nostalgic recipes of cucina povera—Italian peasant cooking that is equal parts thrifty, nourishing, and delicious.
C$44.00
Une centaine de recettes classiques de la cuisine italienne, de l'antipasti au dolce : carpaccio de boeuf, spaghettis à la carbonara, cannellonis aux épinards, pizza au thon, sardines grillées, risotto à la courge, panna cotta au citron ou encore tiramisu
C$9.95
Présenté comme «un ouvrage de cuisine italienne audacieux comprenant plus de 115 recettes, mais aussi un recueil de réflexions et de confidences sur l’art de créer pour soi une existence plus riche toute en prenant soin des personnes qui nous entourent».
C$44.95